Sådan får du en bedre Vinter

Når du aner vinterens komme, er det oftest folk rammes af vinterdepressionen, grundet mindre lys og ligegyldigt, hvor man kigger hen er det gråt og koldt.

Men derfor kan man selvfølgelig godt lave sit eget lys, der bringer glæde i ens hverdag. Så hvad end du er opleveren, handyman’en eller den sociale bi, har vi her i denne artikel samle 3 gode ting til og pifte din vinter lidt op, og gøre de grå dage til glade dage.

Tag på ferie i sydens sol

Det er yderst populært og bruge vinteren på og tage et smut til sydens sol. Har du kun en uges ferie, er det nok Sydeuropa, og især de kanariske ø’er folk rejse til i vinterhalvåret. Har du 1,5-2 ugers ferie, kan du måske også overveje og rejse til de hvide strande i Thailand eller andre eksotiske rejser i Asien.

Vær obs på du kan rejse til de fleste grene af Europa på 3-4 timer, hvor det nok tager 2-3 gange så lang tid og flyve til Asien, dog er temperaturene nok lidt bedre herude, da deres sommer er vores (europærnes) vinter.

Installer en sauna eller jacuzzi

byg en udendørs saunaDet kan også være du ønsker og blive hjemme, og bruge pengene på og renovere dit hus. Der er mange projekter du kan overveje, men vi ville nok gå med noget man vil få glæde af over vinteren.

Bygger du et nyt køkken, ændre det ikke meget på dit vinterhumør, men og installere en lækker jacuzzi eller en sauna, kan løfte humøret lidt, da du kan bruge dem igennem vinteren – og er en gode du ikke havde før.

Det kan også være du sidder med følelsen af “… men mi thus er ikke stor nok til en sauna eller jacuzzi”, frygt ikke, for der findes trods alt også udendørs versioner hertil, og det føles ekstra lækkert og synke ned i den varm jacuzzi, når sneen daler om ørerne på en.

Skal du bruge hjælp til finansieringen af et sådan byggeprojekt, kan du altid låne penge hos Simbo, eller andre udbydere der ikke går op I, hvad pengene bruges til.

Arranger en julefrokost

Det kan også være du er en social bi, der helst vil være omgivet af venner og familie. Hvorfor der I November og December alti der en god undskyldning for og planlægge en julefrokost, hvor alle kan mødes og i enten bestiller noget lækkert mad, eller laver det som et sammenskudsgilde, hvor alle kommer med en lækker ret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *