Det fejrer vi også i November

Nu er november over os igen, og vi er klar til og fejre Mortens Aften, og før vi ved af det, er julen også for døren.
Men hvad er der ellers og se frem til i November?

November er blevet den nye shoppe måned, hvor flere og flere butikker sætter dags og måneds rekorder, takket være det amerikanske fænomen: Black Friday.
Black Friday bliver efterfulgt af Cyber Monday.

Den kinesiske shoppedag: Singles Day

Allerede dagen efter vi har fået and og fejret Mortens Aften, er danskerne begyndt og tage den kinesiske shoppedag “Singles Day” til sig.
Hvert år falder Singles Day på Mortens Dag – 11. November.

Singles Day oprinder fra Kina, hvor de har fejret denne dag i flere år, og den er begyndt og vinde ind i resten af verdenen også.
Navnet kommer sig af, at denne dag gør butikkerne op med “køb 3 for 2’s pris” og lignende, i stedet for fokuserer de på dem der kun vil købe 1 agurk eller 1 tomat, at disse også skal have muligheden for og spare penge.
I gennem årene er det flyttet sig til og blive mere og større ting, der bliver sat til salg på Singles Day – men det er oprindeligt lavet med fokus på de mindre familier eller singlerne, der ikke havde behov for og køb i mængder for og spare penge.

Black Week

black fridaySpecielle højtider er der ikke mange af i november! Men de senere år er november blevet kendt som shoppingens højtid, med intog af Singles Day, Black Friday og Cyber Monday.
Fra mandag inden Black Friday til Cyber Monday ugen efter, er sågar blevet kendt som Black Week, hvor der er store tilbud hver eneste dag.

Så det er med og sidde klar i sidste uge af November, så du kan købe det elektronik du mangler, eller du kan blive tidligt færdig med julegaverne, og spare mange penge herpå.

Black Week starter normalt mandag inden Black Friday, og Black Friday er første fredag efter Thanksgiving – en af USAs største højtider.
Black Friday er oftest placeret sidste fredag i November, og Black Week er dermed den sidste hele uge i november.

Så vær klar til shoppe ræset og skriv dine indkøbslister, så du ikke bare ender med og købe et tilbud, fordi det er et tilbud.

This entry was posted on September 13, 2021. Bookmark the permalink.